Žyma: virtuvė

  • Tinkamų indų pasirinkimas – irgi darbas

    Tinkamų indų pasirinkimas – irgi darbas

    Sakoma, kad skoningi, jaukūs ir labiausiai Jums patinkantys indai užtikrina, kad valgomas maistas bus skanus. Dalinai tai yra tiesa. Šiuo metu indai, kurie siūlomi tiek įprastose, tiek specializuotose prekybos vietose, tokie įvairūs, kad poreikiai bus patenkinti visų. Ir tokių, kuriems labiausiai patinka klasika, ir tokių, kurie renkasi modernumą. Faktas, kad renkantis indus reikia įvertinti kelias…

    Toliau>>>

  • Tobulos virtuvės plytelės: kaip pasirinkti?

    Tobulos virtuvės plytelės: kaip pasirinkti?

    Įrengiant virtuvę, plytelėms reikėtų skirti ypatingą dėmesį: tai ne tik dekoro elementas, bet ir praktiška apdailos detalė. Lengvai prižiūrimos, atsparios virtuvės plytelės užtikrins šios patalpos funkcionalumą ir patogumą. Taigi, į ką būtina jas perkant?

    Toliau>>>

  • Porcelianiniai puodeliai – tiems, kurie nori prabangos

    Porcelianiniai puodeliai – tiems, kurie nori prabangos

    Skanūs gėrimas neatsiejamas nuo puodelių iš kurių bus mėgaujamasi. Šiuo metu rinkoje siūlomi ir labai vertinami yra porcelianiniai puodeliai be lėkštutės.  Tai yra prabanga kvepiantis pasirinkimas, tiesa, kur kas pigesnis nei daugeliui atrodo. Pamirškite mitą, kad tai yra brangi investicija, kadangi šiuo metu puodelių kainos krenta, tačiau kokybė – tik auga. Tarnauja daug metų ir…

    Toliau>>>

  • Virtuvės baldai: ką verta žinoti apie jų kokybę?

    Planuojate atnaujinti virtuvės interjerą? Tikriausiai kyla ne vienas klausimas. Kur? Už kiek? Kaip? Ne paslaptis, kad virtuvės baldai vieni sudėtingiausių, nes jie turi būti ne tik gražūs, bet ir funkcionalūs bei ilgaamžiai, juk tai brangi investicija, o paleisti pinigus vėjais niekas nenori. Baldų kokybė – svarbiausias faktorius, kuris turėtų nulemti jūsų pasirinkimą. Taigi, kokiais kriterijais…

    Toliau>>>

  • Kokie patiekalai turėtų būti jūsų restorane?

    Lietuvoje yra daugybė restoranų, kavinių, picerijų ir visokių kitokių barų, barelių ar šiaip greito maisto įstaigų. Tačiau pakapsčius giliau, daugelis iš jų savo meniu yra sudarę atmestinai naudodami kažkokias keistas tendencijas ir maistą ruošia ganėtinai prastai. Todėl žengus į tokį verslą, pirmiausia reikia, kad būtų teisingai pasirinkti receptai, o iš jų gausis skanūs patiekalai jūsų…

    Toliau>>>